TILBAKE

07 BMW 635dA Hartge - Dyphavsblå metallic med lyst interiør

 
Km.stand 15.900
Årsmodell 2007
Karosseri Coupe
1. gang reg. Mai 2007
Sylindervolum 3,0 l
Effekt 328 hk
Dreiemoment 675 Nm
Drivstoff Diesel
Girkasse Automat
Hjuldrift Bakhjulsdrift
Farge beskr. Dyphavsblå metallic
Interiørfarge Pearl eksklusivskinn i farge Lys Salbrun | Sort
Antall seter 4
Antall eiere 1
Reg.nr Valgfritt
Ny pris: 1 462 668,-

BMW 6-serien har endelig kommet med Diesel. Og det er ikke hvilken som helst diesel-motor den kommer med heller. Det er 3-liters utgaven med dobbel variabel turbo, og et hav og krefter! 286 hk og 580 Nm er virkelig ypperlig i 6-serien! Og som om ikke dette er nok, Harte's motoroppgradering er nå montert, og bilen yter 328 hk og 675 Nm!! Dette leveres selvsagt med full motor- og drivverkgaranti fra Hartge.

Av utvendig utstyr nevnes blandt annet Elektrisk Soltak i glass, Sportsautomatgirkasse med F1-giring, Dynamic Drive, Active Steering, Soft-Close for alle dører, BMW's nye Sporvarslingssystem, Aktiv Cruise Control med STOP & GO funksjon, Night Vision-kamera, Nøkkelfri adgang- og startsystem (Comfort Access), Alarm, Universal portåpner, Automatisk avblendbare ut- og innvendige speil, Parkeringssensore foran og bak (PDC) og Adaptive Xenon-lykter.

Av innvendig utstyr nevnes Pearl Eksklusive skinninteriør, Individual Skinntrukket dasjbord, Elektriske Sportsseter med Minne for fører, Oppvarmbart Sportsratt i skinn med Girsystem på ratt, Navi Professional med Head-Up Display, Forberedelse for mobiltelefon og blåtannstilkobling, High End Individual Audio system med DAB-tuner, CD-Veksler og USB-tilkobling, Skipose og utvidet Klimaautomatikk.

Rett og slett en helrå bil!

FULLSTENDIG UTSTYRSLISTE   JEG ER INTERESSERT I DENNE BILEN

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

 

Omregistr.
Årsavgift:
Pris:
Inklusive (16.876,-)
Eksklusiv (2.770,-)
995.000,-
   
post@drommebil.no www.DRØMMEBIL.no IMPORT PÅ BESTILLING SAMARBEIDSPARTNERE KONTAKT OSS