TILBAKE

07 BMW 525dA M-Sport Individual – Blue Onyx med Rust Brown interiør

 
Km.stand 19000
Årsmodell 2007
Karosseri Sedan
1. gang reg. Juli 2007
Sylindervolum 3.0 l
Effekt 197 hk
Drivstoff Diesel
Girkasse Automat
Hjuldrift Bakhjulsdrift
Farge beskr. Individual - Blue Onyx Metallic
Interiørfarge Individual - Merinoskinn i farge Oxyd Brown
Antall seter 5
Antall dører 4
Antall eiere 1
Reg.nr Valgfritt
Ny pris: 986.350,-

Dette er en unik bil i markedet! Bilen, en BMW 525d A M-Sport Individual, er kjørt ca. 19.000 km av en eier! Den kommer direkte fra BMW AG, og er en såkalt Premium Selection bil. Og dette synes.

Det som gjør bilen helt unik, er Individual utstyrspakken til en verdi av ca. 125.000 kr. Fargen leveres kun med Individual-biler, og blir kalt Blue Onyx metallic. Innvendig er det fløyelsmykt Merinoskinn i farge Oxydbrun (gullbrunt). Her er det skinntrukket seter, midtkonsoll, ja hele dørtrekket er i skinn. Også forkonsoll opp til intriørlistene, som før øvrig kalles Rødbrun eukalyptus og har flotte sjatteringer, er trukket i skinn!

I tillegg til Individualpakken har bilen også orginalmontert M-Sportspakke. Disse to, kombinert med den høye utstyrspakken gjør at bilen bare må oppleves! Eller hva sier du til Active Steering, Elektriske Komfortseter med Aktive sidevanger, Navigasjon Professjonal, Head-Up Display, Adaptive Xenonlykter, Comfort Access system og Klimakomfortruter med solgardiner? Og bare for å gjøre bilen fullkommen; High-End Audio System og DVD underholdsningspakke fra BMW Individual!

Etter ønske kan vi ettermontere den orginale M hekkspoileren, som er en diskrét lippe på bagasjeromslokket (Orginalkode 754). Bilen kan også etter ønske leveres med Hartge motoroppgradering til 231 hk og 500 Nm!

NB! Ekstrautstyr for totalt kr 430.950,-

FULLSTENDIG UTSTYRSLISTE JEG ER INTERESSERT I DENNE BILEN JEG ER INTERESSERT I TILSVARENDE BIL

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

  Omregistr.
Årsavgift:
Pris:
Inklusive (13.108,-)
Ikke inklusiv
649.000,-
   
post@drommebil.no www.DRØMMEBIL.no IMPORT PÅ BESTILLING SAMARBEIDSPARTNERE KONTAKT OSS