TILBAKE

06 Mercedes CLS 320 CDi - Obsidiansort metallic med sort interiør

 
Km.stand 85000
Årsmodell 2006
Karosseri Firedørs Coupe
1. gang reg. Oktober 2005
Sylindervolum 3.0 l
Effekt 224 hk
Drivstoff Diesel
Girkasse Automat - 7G-Tronic
Hjuldrift Bakhjulsdrift
Farge beskr. 197U - Obsidiansort metallic
Interiørfarge 201A - Sort skinn med perforeringer
Antall seter 4
Antall dører 4
Antall eiere 2
Reg.nr BR53652
Ny pris: 1.018.820,-

Til salgs for kunde har vi en meget flott og godt utstyrt Mercedes-Benz CLS 320 CDi av farge Obsidiansort metallic med sort skinninteriør.

Av utvendig utstyr nevnes den obligatoriske Airmatic-pakken, som gjør bilen til en fantastisk deilig cruiser, uansett om det er bykjøring eller landeveier du befinner deg på! Bilen har også tilleggsvarmeren, som sikrer deg varm og komfortabel bil på hytta, evt på en kald vinterdag på jobben! Ellers kan det jo også nevnes Elektrisk soltak, Parkeringssensore foran og bak, Elektrisk innfellbare speil, Cruise Control, BiXenonlys med aktive kurvelys, Tilleggslys og blåtonet glass.

Av innvendig utstyr trekkes det frem de obligatoriske Komfortsetene, som både er ventilerte og oppvarmbare. Setene har elektrisk innstillbare sidevanger, og begge forsetene er såkalte Multikonturseter. Ellers nevnes også blanst annet Navigasjon Comand APS med DVD-spiller (som kan avspilles i fart!), Musikkanlegg med forberedelse for mobiltelefon, ThermoTronic (Elektrisk klimaanlegg for for- og bakseter), Skipose og Elektrisk solgardin for bakrute.

Av dekk og felg som medfølger, er det de orginale 18" alufelgene i 5-eikers design med sommerdekk, samt aluminiumsfelger i mangeeikers design i størrelse 17" med piggfrie dekk.

FULLSTENDIG UTSTYRSLISTE JEG ER INTERESSERT I DENNE BILEN JEG ER INTERESSERT I TILSVARENDE BIL

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

  Omregistr.
Årsavgift:
Pris:
Eksklusiv (8.422,-)
Eksklusiv (2.740,-)
659.000,-
   
post@drommebil.no www.DRØMMEBIL.no IMPORT PÅ BESTILLING SAMARBEIDSPARTNERE KONTAKT OSS